جشنواره سراسری «از حماسه تا حماسه» ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی

۱۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۶ معاونت دانشجویی و فرهنگی

جشنواره مجازی از حماسه تا حماسه

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی  آزاد اسلامی تهران برگزار می نماید:

جشنواره مجازی از حماسه تا حماسه

ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در سه سطح واحدی، استانی و کشوری

محورهای جشنواره:

- حماسه دفاع مقدس 31 شهریور

- اربعین حسینی(ع) 17 مهر

- حماسه 13 آبان روز تسخیرلانه جاسوسی

- حماسه 16 آذر روز دانشجو

- حماسه 9 دی برائت از فتنه

- شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی

- حماسه 22 بهمن ماه پیروزی انقلاب اسلامی

نحوه شرکت در جشنواره:

1-  دانشجویان، اساتید و کارمندان فعال در فضای مجازی در ابتدا نشانی سایت، کانال و صفحه فعال خود در فضای مجازی را در لینک زیر ثبت نمایند.

2- متقاضیان پس از ثبت نام می بایست آثار مجازی خود را در شبکه­ های اجتماعی و فضای مجازی که طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران مجاز به فعالیت هستند(اینستاگرام، واتساپ، بله، ایتا، سروش، وب سایت، وبلاگ و ...) منتشر کنند.

3- شرط شرکت در جشنواره، انتشار حداقل پنج پست از زمان ثبت نام در لینک یاد شده، برای هر مناسبت(اعم از یادداشت، پادکست، کلیپ،پوستر و ... )در مورد موضوعات محورهای جشنواره است.

4- در پست اینستاگرامی تولید شده و یا در کانال­های مربوطه باید از هشتگ­های « #از_ حماسه_ تا_ حماسه» «#دانشگاه_ آزاد_ اسلامی» استفاده گردد. همچنین در ارتباط با هر موضوع جشنواره هشتگ مناسب نیز درج گردد. مانند: « #از_ حماسه_ تا_ حماسه» «#دانشگاه_ آزاد_ اسلامی» «#سردار_ حاج_ قاسم_ سلیمانی».

5- در وب سایت­های تولید محتوا و وبلاگ­ها نیز از tag های مربوطه برای سهولت جستجو استفاده شود.

6- شرکت کنندگان باید صفحه اینستاگرامی «@hamasefarhangi» را نیز زیر پست­هایشان الصاق (tag) کنند.

شاخص­های ارزیابی:

1- کانال­ها، صفحه­ ها و پست­ها از جهت محتوایی،چند رسانه ­ای بودن، تاثیر گذاری اجتماعی، تعداد بازدید، تعداد باز نشر و ... مورد ارزیابی قرار می­گیرند.

2- افرادی که تعداد پست­های بیشتری منتشر نمایند از امتیاز بالاتری برخوردار خواهند بود.

جوایز:

• جوایز در سه سطح واحدی، استانی و کشوری اهداء خواهد شد.

• تخفیف شهریه به میزان 15 درصد

• جوائز ارزنده نقدی

• لوح تقدیر و گواهی شرکت در جشنواره

• تندیس جشنواره

* معاونت فرهنگی و دانشجویی مجاز است تعدادی از آثار شرکت کننده را در رسانه­ های جمعی(پاتوق فیلم کوتاه، تلویزیون، شبکه­ های اجتماعی، رادیو نما و ...) به منظور تبلیغ و اطلاع رسانی به نمایش درآورد.

* شرکت و دریافت جایزه از سایر جشنواره­ ها و مسابقات منعی جهت شرکت در این جشنواره ندارد.

* مسئولیت حقوقی آثار ارسالی به عهده ارسال کننده می­ باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سامانه  https://b2n.ir/754985  مراجعه نمایید.