تعدنامه کتبی دانشجویان آقایان - دستورالعمل آراستگی و شئون فرهنگی

تعدنامه کتبی دانشجویان ( آقایان )

رعایت مقررات و ضوابط پوشش، آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری در دانشگاه آزاد اسلامی

از خداوند منان بخاطر فرصت حضور در محیط علمی و فضای فرهیختگی سپاسگزارم و تلاش می کنم قوانین و مقررات دانشگاه را ارج نهاده و در جهت اجرای آن کوشا باشم. از آنجا که دانشگاه محیط فرهیختگی است و دانشگاه آزاد اسلامی در جهت سلامت محیط تعلیم و تربیت، همانند دانشگاه های برتر جهان، مقرراتی برای رفتار فرهنگی و پوشش در دانشگاه تدوین کرده اعلام می کنم که مفاد آن را که در ذیل آمده مطالعه و متعهد می شوم همراه با منش اخلاقی و اجتماعی رعایت نموده و سرلوحه شئونات اخلاقی، فرهنگی و رفتاری خود در دانشگاه قرار دهم.

" گزیده ای از دستور العمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری در دانشگاه آزاد اسلامی"

1. لباس باید ساده، آراسته و در شأن دانشگاه باشد.
  2. پوشش آقایان باید با پیراهن آستین دار و یقه معمولی، شلوار ساده ، رسمی و بلند باشد .
  3. آرایش و پیرایش غیر متعارف مو مانند ، بافتن ، مش کردن، تیغ تیغی و ... ممنوع است .
  4. استفاده از لباس اندامی، نازک، تنگ و چسبان، بدن نما و شلوار استریج ممنوع است .
  5. چاپ هرگونه نقوش، کلمات زننده و رکیک، علائم و نشانه گروه های انحرافی، تصاویر زن، تصاویر فکاهی و پوچ و بی معنی، شعارهای قومی و نژادی، تبلیغات تجاری و توهین آمیز بر روی بدن ، پوشش، مچ بند، پیشانی بند، کمربند، انگشتر و کیف ممنوع است .
  6. هرگونه رفتاری که با اصول سازمانی، ضوابط و مقررات اخلاقی، فرهنگی و اجتماعی کلاس درس، آزمایشگاه، خوابگاه و محیط دانشگاه مغایر باشد ممنوع است .
  7. پوشش در محیط خوابگاه باید متعارف با اماکن خوابگاهی باشد .
  8. با توجه به تفکیک جنسیت محیط های ورزشی، پوشش اجتماعی هر رشته ورزشی می تواند متناسب با همان محیط  و ورزش استفاده شود .

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

فرم تعدنامه کتبی دانشجویان آقایان - دستورالعمل اراستگی و شئون فرهنگی