جشنواره سراسری «از حماسه تا حماسه۲» ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی

۰۱ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۴ اخبار

نحوه شرکت در جشنواره:

1-  جشنواره تنها در بستر اینستاگرام و پیام رسان بله می باشد.

2- آخرین مهلت قرار دادن پست های عمومی؛ از تاریخ شروع حماسه تا حماسه بعدمی باشد.

3- در پست اینستاگرامی تولید شده و یا در کانال ­های مربوطه باید از هشتگ­ های:

( #از_ حماسه_ تا_ حماسه_2 ) ( #دانشگاه_ آزاد_ اسلامی) استفاده گردد. همچنین در ارتباط با هر موضوع جشنواره هشتگ مناسب نیز درج گردد. مانند:

(#16_آذر) (#13_آبان) و...

4- در پست های اینستاگرامی و کانال های پیام رسان بله در توضیحات پیام مربوطه در صورت تولیدی بودن اثر از هشتگ (#تولیدی) استفاده گردد.

5- شرکت کنندگان باید صفحه اینستاگرامی ( hamasefarhangi@) را نیز زیر         پست­ هایشان الصاق (tag) کنند.

6- در طول برگزاری جشنواره تا پایان روز داوری کشوری و اعلام نتایج، صفحه اینستاگرام و کانال های پیام رسان بله شرکت کنندگان باید عمومی (public) باشد.

* معاونت فرهنگی و دانشجویی مجاز است تعدادی از آثار شرکت کننده را در رسانه­ های جمعی(پاتوق فیلم کوتاه، تلویزیون، شبکه­ های اجتماعی، رادیو نما و ...) به منظور تبلیغ و اطلاع رسانی به نمایش درآورد.

* شرکت و دریافت جایزه از سایر جشنواره­ ها و مسابقات منعی جهت شرکت در این جشنواره ندارد.

* مسئولیت حقوقی آثار ارسالی به عهده ارسال کننده می­ باشد.

نظر شما :