۱۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۴ کد : ۲۵۶۰ اخبار
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در راستای اهمیت استفاده از رسانه‌های مجازی به عنوان یکی از قطب های اثرگذار و بستری مناسب برای اجرای برنامه های فرهنگی، در نظر دارد جشنواره سراسری «از حماسه تا حماسه» ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی را برگزار کند. موضوعات محوری این جشنواره شامل حماسه ۳۱ شهریور (دفاع مقدس)، ۱۷ مهر (اربعین حسینی)، ۱۳ آبان (روز تسخیر لانه جاسوسی)، ۱۶ آذر (روز دانشجو)، ۹ دی (برائت از فتنه)، شهادت حاج قاسم سلیمانی و حماسه ۲۲ بهمن (پیروزی انقلاب اسلامی) است.

جشنواره مجازی از حماسه تا حماسه

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی  آزاد اسلامی تهران برگزار می نماید:

جشنواره مجازی از حماسه تا حماسه

ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در سه سطح واحدی، استانی و کشوری

محورهای جشنواره:

×حماسه دفاع مقدس 31 شهریور

×اربعین حسینی(ع) 17 مهر

×حماسه 13 آبان روز تسخیرلانه جاسوسی

×حماسه 16 آذر روز دانشجو

×حماسه 9 دی برائت از فتنه

×شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی

×حماسه 22 بهمن ماه پیروزی انقلاب اسلامی

نحوه شرکت در جشنواره:

1-  دانشجویان، اساتید و کارمندان فعال در فضای مجازی در ابتدا نشانی سایت، کانال و صفحه فعال خود در فضای مجازی را در لینک زیر ثبت نمایند.

2- متقاضیان پس از ثبت نام می بایست آثار مجازی خود را در شبکه­ های اجتماعی و فضای مجازی که طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران مجاز به فعالیت هستند(اینستاگرام، واتساپ، بله، ایتا، سروش، وب سایت، وبلاگ و ...) منتشر کنند.

3- شرط شرکت در جشنواره، انتشار حداقل پنج پست از زمان ثبت نام در لینک یاد شده، برای هر مناسبت(اعم از یادداشت، پادکست، کلیپ،پوستر و ... )در مورد موضوعات محورهای جشنواره است.

4- در پست اینستاگرامی تولید شده و یا در کانال­های مربوطه باید از هشتگ­های « #از_ حماسه_ تا_ حماسه» «#دانشگاه_ آزاد_ اسلامی» استفاده گردد. همچنین در ارتباط با هر موضوع جشنواره هشتگ مناسب نیز درج گردد. مانند: « #از_ حماسه_ تا_ حماسه» «#دانشگاه_ آزاد_ اسلامی» «#سردار_ حاج_ قاسم_ سلیمانی».

5- در وب سایت­های تولید محتوا و وبلاگ­ها نیز از tag های مربوطه برای سهولت جستجو استفاده شود.

6- شرکت کنندگان باید صفحه اینستاگرامی «@hamasefarhangi» را نیز زیر پست­هایشان الصاق (tag) کنند.

شاخص­های ارزیابی:

1- کانال­ها، صفحه­ ها و پست­ها از جهت محتوایی،چند رسانه ­ای بودن، تاثیر گذاری اجتماعی، تعداد بازدید، تعداد باز نشر و ... مورد ارزیابی قرار می­گیرند.

2- افرادی که تعداد پست­های بیشتری منتشر نمایند از امتیاز بالاتری برخوردار خواهند بود.

جوایز:

• جوایز در سه سطح واحدی، استانی و کشوری اهداء خواهد شد.

• تخفیف شهریه به میزان 15 درصد

• جوائز ارزنده نقدی

• لوح تقدیر و گواهی شرکت در جشنواره

• تندیس جشنواره

* معاونت فرهنگی و دانشجویی مجاز است تعدادی از آثار شرکت کننده را در رسانه­ های جمعی(پاتوق فیلم کوتاه، تلویزیون، شبکه­ های اجتماعی، رادیو نما و ...) به منظور تبلیغ و اطلاع رسانی به نمایش درآورد.

* شرکت و دریافت جایزه از سایر جشنواره­ ها و مسابقات منعی جهت شرکت در این جشنواره ندارد.

* مسئولیت حقوقی آثار ارسالی به عهده ارسال کننده می­ باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سامانه  https://b2n.ir/754985  مراجعه نمایید.

نظر شما :